yumuşak 3l için ürünler (3)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.